O nama

Godine 1996. počeo je sa radom salon namještaja MONT ELLADA u Podgorici.

Pojavili smo se sa idejom da ponudimo nešto novo na tržištu. Na prvom mjestu to je bio kvalitet i dizajn naših proizvoda. Od tada pa do današnjeg dana održali smo, pa i podgli nivo ponude. Bilo da je riječ o klasičnom ili dizajnerskom namještaju, kvalitet je na prvom mjestu.

Bili smo prvi koji su kompletirali uslugu, od prodaje do unošenja te montaže istog dana.

Mi smo zadovoljni tek onda kada je i kupac zadovoljan, a prema reakcijama naših kupaca imamo mnogo razloga za zadovoljstvo. Na malom prostoru imamo najbolju ponudu namještaja u Crnoj Gori i što je najvažnije najbolji odnos cijene i kvaliteta koji nudimo kupcima. Ono na što smo najviše ponosni je to što smo podigli kriterijume kupaca.

Veliki broj renomiranih partnera iz Italije omogućava nam da udovoljimo gotovo svim željama naših potencijalnih kupaca. Zahvaljujući mreži naših agenata u Italiji gotovo da nema kompanije čije proizvode ne možemo obezbijediti.

Poklonite nam vaše povjerenje, a mi ćemo to umjeti da cijenimo. Ako vam treba pomoć u odabiru modela, materijala ili boja, pomoći ćemo vam. Dugogodišnje iskustvo daje nam tu mogućnost.

I na kraju, ipak KVALITET NEMA ALTERNATIVU, jer namještaj koji kupite kod nas nikad stvarno ne posjedujete, samo ga čuvate za buduća pokoljenja.

S poštovanjem,
Tim MONT ELLADA salona